Σαν σήμερα το 1991, έφυγε από τη ζωή ο μοναδικός Freddie Mercury. Από τις πρώτες μου μουσικές αναζητήσεις, η φωνή του ήταν πάντα εκεί, γεμίζοντας το δωμάτιο κ την καρδιά μου με το μεγαλείο της μουσικής του. Σε όλες τις χαρές, στις λύπες, στις προκλήσεις, σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής μου άλλα και σε κάθε μοναχική αναζήτηση, η φωνή του ήταν πάντα εκεί αποτελώντας μια μοναδική πηγή δύναμης και έμπνευσης.

Ακόμη θυμάμαι, όταν η Δώρα ήταν έγκυος στην μεγάλη κόρη μας, να βάζω τα ακουστικά μου στην κοιλιά της, με την ελπίδα το μωρό να γεννηθεί με τα σωστά ακούσματα!

Λένε ότι έναν άνθρωπο τον γνωρίζεις καλύτερα από τη μουσική που ακούει. Δεν θα διαφωνήσω. Διαβάζοντας τους στίχους του Freddie και ακούγοντας τη μουσική των Queen, σίγουρα θα βρεις ένα κομμάτι δικό μου – την αναζήτηση για το αληθινό, τον απόλυτο σεβασμό στο διαφορετικό, και τη δίψα για την ελευθερία.

Ο Freddie Mercury δεν ήταν απλώς ένας μουσικός. Ήταν ένας καλλιτέχνης που σημάδεψε τον κόσμο με τη μοναδική του παρουσία και το ανεπανάληπτο ταλέντο του. Με κάθε τραγούδι, με κάθε εμφάνιση, άφησε μια ανεξίτηλη σφραγίδα στη μουσική και στις καρδιές όλων μας. Το πνεύμα του θα ζει για πάντα στις μελωδίες που αγαπήσαμε και στις στιγμές που μοιραστήκαμε μέσα από τη μουσική του.

[…]My soul is painted like the wings of butterflies
Fairy tales of yesterday, grow but never die
I can fly, my friends[…]

#FreddieMercury#Queen#ShowMustGoOn