ποιοσ ειναι ο γιωργοσ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Γεννήθηκα
1976

Μεγάλωσα στην καρδιά της Καλαμαριάς. Οι γονείς μου, Παναγιώτης Αγγελής και Χρυσούλα Βαλτσανίδου, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και στήριξης στη ζωή μου. Ο αδερφός μου, Πνευμονολόγος Νίκος Αγγελής με συνοδεύει με αγάπη και αφοσίωση σε κάθε βήμα της ζωής μου.

Οικογενειακή κατάσταση

Είμαι παντρεμένος με τη Δώρα Ξεφτέρη, πολιτικό μηχανικό, και έχω δύο υπέροχες κόρες, την Ελένη και την Σταματία, μαθήτριες στο 6ο Γυμνάσιο και στο 20ο Δημοτικό Καλαμαριάς αντίστοιχα, ενισχύοντας τους δεσμούς της οικογένειάς μας με την εκπαιδευτική κοινότητα της Καλαμαριάς

Βαθύς δεσμός με την Καλαμαριά

Υπήρξα μαθητής στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Καλαμαριάς (Φροντιστήριο Τραπεζούντος) και για πολλά χρόνια αθλητής στην ομάδα Handball του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εργάστηκα παράλληλα ως καθηγητής Πληροφορικής, συνεισφέροντας στην  επιμόρφωση των νέων.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Ίδρυση επιχείρησης
2004

Το 2004 δημιουργήσα την πρώτη μου επιχείρηση στον χώρο του Web Authoring και του Digital Marketing. 20 χρόνια μετά η Netclick Advanced Digital Marketing, έχει σημειώσει εντυπωσιακή ανάπτυξη έχοντας να επιδείξει σημαντικές συνεργασίες με επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Αφοσίωση

Με την πολυετή εμπειρία μου στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και της εκπαίδευσης, είμαι έτοιμος να αφιερώσω τις γνώσεις και την ενέργειά μου για τη βελτίωση της Καλαμαριάς και την εξυπηρέτηση των πολιτών της. Με βασικό σύνθημα "Χωρίς κομματικές πλάτες. Χωρίς ιερές και ανίερες συμμαχίες," και με επίκεντρο πάντοτε τον άνθρωπο, τον πολίτη της Καλαμαριάς, δεσμεύομαι να εργαστώ για τη διαφάνεια, την ανεξαρτησία και τη βελτίωση της πόλης μας.

Η Καλαμαριά που μας Αξίζει

Οι επαγγελματικές μου ικανότητες συνδυάζονται με το πάθος μου για την κοινωνική πρόοδο και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Καλαμαριάς. Με αφοσίωση και αποφασιστικότητα, δεσμεύομαι να αποτελέσω έναν άξιο συνοδοιπόρο του Αβραάμ Περσίδη, για το καλό της Καλαμαριάς μας και τη δημιουργία ενός κοινού μέλλοντος. Για τη δημιουργία μιας νέας,  διαφορετικής Καλαμαριάς. Μιας Καλαμαριάς που μας αξίζει!

About me
η καλαμαρια που μασ αξιζει