Καθώς πλησιάζουμε στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις από καρδιάς. Όταν αποφάσισα να μπω σε αυτόν τον αγώνα, έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου, στην οικογένεια μου αλλά και σε όλους εσάς. Να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κάνω τη ζωή κάθε δημότη της Καλαμαριάς όσο το δυνατόν καλύτερη.

Όσοι με γνωρίζετε προσωπικά, ξέρετε καλά ότι πιστεύω ακράδαντα σε μια πολιτική που δεν χωράει κόμματα ή χρωματισμούς. Πιστεύω σε μια πολιτική που βασίζεται στην ανθρώπινη αλληλεγγύη και την ειλικρίνεια. Δεν φοβάμαι να παλέψω για αυτά που πιστεύω και πολύ περισσότερο δεν με πειράζει να τσαλακώσω την εικόνα μου αν αυτό σημαίνει ότι θα εξυπηρετήσει το κοινό καλό.

Οραματίζομαι την Καλαμαριά όχι ως έναν απλό τόπο διαμονής, αλλά ως μια ζωντανή ιστορία. Σκοπός μου είναι να αγωνιστώ για την ανάδειξη αυτής της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Είναι υποχρέωση μας, να τη μεταδώσουμε στις μελλοντικές γενιές. Το χρωστάμε στους προγόνους μας.

Πιστεύω επίσης σθεναρά στη δύναμη της ψηφιακής επανάστασης. Στην εποχή μας, η τεχνολογία είναι το ισχυρότερο εργαλείο, που με σωστή χρήση, μπορεί να κάνει τη ζωή μας καλύτερη, την εκπαίδευση πιο προσβάσιμη και τις υπηρεσίες του Δήμου μας πιο αποτελεσματικές.

Τέλος, θα ήθελα να σας δώσω μια υπόσχεση: Να νοιάζομαι όχι μόνο στα λόγια, αλλά στην πράξη. Να είμαι εδώ, δίπλα σας, να ακούω τις ανάγκες σας και να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για να τις ικανοποιήσω.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και σας προσκαλώ να μοιραστείτε μαζί μου τις ιδέες και τις προτάσεις σας. Μόνο μαζί μπορούμε να φτιάξουμε μια καλύτερη Καλαμαριά. Μια Καλαμαριά που μας αξίζει!

Γιωργος Αγγελής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με την Ανεξάρτητη Παράταξη

Η Καλαμαριά που μας Αξίζει

Υπ Δήμαρχος Αβραάμ Περσίδης