🔥 Αυτή είναι η πραγματικότητα της Καλαμαριάς και είναι καιρός να την ξεκαθαρίσουμε! 🔥

Ως δημότες της Καλαμαριάς έχουμε ανεχτεί αρκετά αυτήν την αδιαφορία, αυτήν την υποκρισία και αυτήν την ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ που προσπαθεί να μας πείσει ότι γίνονται έργα!

🛑Οι δρόμοι είναι διαλυμένοι, τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια είναι επικίνδυνα, οι γειτονιές κατέληξαν επικίνδυνες, τα πάρκα είναι αφημένα στην τύχη τους και τα σκουπίδια “…κάνουν πάρτυ στα στενά”!!! Κι όλα αυτά χωρίς καμία δράση από τους υπεύθυνους της πόλης για πολλά χρόνια!

🤬 Και τι κάνουν τώρα που πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές;; Βγάζουν έξω συνεργεία για να “φτιάξουν” τους δρόμους και να κάνουν ασφαλτόστρωση. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι φροντίζουν για εμάς, αλλά την αλήθεια την γνωρίζουμε όλοι!

❌ Δεν είναι παρά μια προεκλογική τακτική και τίποτα περισσότερο! Η νοημοσύνη μας ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ και πρέπει να το καταλάβουμε! Αυτή η ασφαλτόστρωση της τελευταίας στιγμής δεν είναι παρά μια προσπάθεια να μας “πείσουν” ότι ενδιαφέρονται για το καλό της Καλαμαριάς.

🗳️ Οι εκλογές είναι η ευκαιρία μας να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση. Ας μην πέσουμε στην παγίδα της προπαγάνδας τους. Ας απαιτήσουμε πραγματική αλλαγή, δράση και αυθεντική φροντίδα για την πόλη μας. Είναι η ώρα να στείλουμε στο χρονοντούλαπο της πολιτικής όλους εκείνους που θεωρούν ότι μας ξεγελάνε με τέτοιες φθηνές πρακτικές! 💪

Γιώργος Αγγελής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με την Ανεξάρτητη Παράταξη

Η Καλαμαριά που μας Αξίζει

υπ. Δήμαρχος Αβραάμ Περσίδης